Viridis

Misija i vizija

Hrvatski   |   01.01.2014.

Vizija

Izgraditi stabilan i snažan klaster drvno-prerađivačkog sektora potičući razvoj modernih, globalno konkurentnih tvrtki utemeljenih na znanju te podržavajući poslovne i tehnološke inovacije, kreativnost, učinkovitu tehnologiju i fleksibilnost, uz suradnju s istraživačkim i razvojnim institucijama i predstavnicima javnog sektora s ciljem unaprjeđenja razvoja drvno-prerađivačke sektora kao glavni izvoznik i lider u inovacijama.

 

Misija

Misija Klastera je promicanje sektora drvno-prerađivačkog sektora i međusektorske suradnje tvrtki Klastera s istraživačkim i razvojnim institucijama na području istraživanja i razvoj tehnologije, primjene i komercijalizacije inovacija, novih tehnologija i investicija. Promocijom i razvojem zajedničkih projekata, podupire se razvoj novih proizvoda i internacionalizacija poslovanja što doprinosi povećanju konkurentnosti sektora.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.