Viridis

Održan sastanak VIRIDIS-a - drvnog klastera Virovitičko-podravske županije

Novosti   |   ravidra.hr  |  23.10.2012.
Održan sastanak VIRIDIS-a - drvnog klastera Virovitičko-podravske županije

Danas, 23. listopada, je u prostorijama VIDRA-e – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije održan sastanak osnivača drvnog klastera Virovitičko-podravske županije „VIRIDIS“. Sastanku su, osim VIDRA-e, prisustvovala poduzeća Pan Parket, Tehnohit-hr i Palković.

Na sastanku se raspravljalo o projektu “Panonski drvni centar” – Centar izvrsnosti za drvnu industriju za koji je Virovitičko-podravska županija 10. srpnja potpisala Sporazum o dodjeli tehničke pomoći za pripremu projekta javne poslovne i turističke/kulturne infrastrukture s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske Unije. Izuzev drvnog centra izvrsnosti, dogovarali su se detalji oko izrade web stranice drvnog klastera „VIRIDIS“ kao i plan zajedničkog izlaganja na domaćim i inozemnim sajmovima, te općenito o poslovanju klastera, ali i o unapređenju istog.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.