Viridis

Poziv Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta u Zagrebu - Radionica za stručnjake drvne tehnologije i poslodavce

Novosti   |   30.06.2014.
Poziv Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta u Zagrebu - Radionica za stručnjake drvne tehnologije i poslodavce

Drvno tehnološki odsjek Šumarskog fakulteta u Zagrebu organizira radionicu za stručnjake drvne tehnologije i poslodavce iz drvnog sektora u Virovitičko-podravskoj županiji 08.07.2014. godine  u Slatini.

Pozivaju se svi zainteresirani stručnjaci i poslodavci iz drvnog sektora županije da posjete radionicu kako bi  u okviru IPA projekta „ Razvoj  visokoobrazovnih standarda kvalifikacija i studijskih programa na osnovama hrvatskog kvalifikacijskog okvira  (HKO) za sektor industrije prerade drva“  Šumarski fakultet dobio uvid u potrebe poslodavaca za nužnim znanjima i vještinama u drvnoj struci. Cilj ove radionice je u suradnji sa poslodavcima pronaći i uskladiti najbolje studijske programe za buduće visokoobrazovane stručnjake. Osim  ovih tema profesori sa Šumarskog fakulteta Zagreb su otvoreni za sve nove prijedloge projekata kako bi se što bolje unaprijedila drvoprerađivačka struka sa znanstvenog aspekta i da rezultati  te suradnje lakše i bolje dopru u realno poslovanje drvnog sektora.

Ova radionica je i prilika svim poslodavcima iz struke za otvaranje novih okvira suradnje sa Šumarskim fakultetom stoga se mole zainteresirani da se prijave na e-mail adresu:

HOK.IPA.HR@sumfak.hr

Radionica se održava 08.07.2014.  u Hotelu „Višnjica“  Višnjica PP-46 , Slatina s početkom u  11:00 h.

Putni troškovi pokrivaju se iz navedenog projekta na način da ispunjenje putne naloge nakon radionice pošaljete na adresu :  Šumarski fakultet, Drvnotehnološki odsjek, Zavod za namještaj i drvne proizvode,  n/r Marija Krnjajić,  Svetošimunska 25, 10000 Zagreb

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.