Viridis

Viridis na Međunarodnom sajmu namještaja

Novosti   |   ravidra.hr  |  12.11.2013.
Viridis na Međunarodnom sajmu namještaja

Drvni klaster Viridis, od 11. do 17. studenog  izlaže na Međunarodnom sajmu namještaja u Beogradu gdje će prezentirati  drvne proizvođače Virovitičko-podravske županije s ciljem stvaranja novih partnerstva i novih distributivnih pravaca.

Viridis izlaže pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore, Virovitičko-podravske županije i Razvojne agencije VIDRA.

Međunarodni sajam namještaja jedna je od najznačajnijih sajmova te vrste u Jugoistočnoj Europi što potvrđuju od brojke od preko 400 izlagača na 35 tisuća kvadratnih metara. Očekuje se da će tijekom 7 dana sajam posjetiti oko 60 tisuća posjetitelja.

Ovo je izvrsna prilika za Viridis da  predstavi proizvode svojih članova, te projekt od regionalne važnosti – Panonski drvni centar kompetencija.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.